Uncategorized

H2O Kamaraház Gyöngyösen várja ügyfeleit.

A felújított irodaház 1. emeletén emelt szintű szolgáltatásokkal bővített kis méretű irodahelyiségek bérletét ajánljuk igen kedvező ár-érték aránnyal. Az épület földszintjén 50 fő befogadókéességű, klimatizált, információtechnologiával teljes körűen berendezett konferenciaterem áll az ügyfelek rendelkezésére alkalmi igénybevétel lehetőségét biztosítva. Bizunk abban, hogy az új épületrész megtelik élettel és a vállalkozások számára konferenciáknak, tájékoztató rendezvényeknek, tanfolyamoknak és szabadidős tevékenységnek tudun méltó helyszínnel szolgálni.

A leendő bérlőket kedvező árakkal és egyebek mellett korszerű beléptetőrendszerrel várjuk, s amennyiben nagy érdeklődés mutatkozik az irodákra, a későbbiekben akár további bővítés is lehetséges. Az épület egyben Life-IP-North-HU-Trans Információs pont is, ahol energetikai fejlesztésekhez, pályázatíráshoz, kivitelezői- és szakértői adatbázisokhoz, energetikai kalkulátorokhoz és tájékoztató kiadványokhoz biztosítanak hozzáférést.

A kamaraház a gazdasági szereplők részére az együttműködés színtere, s az együttműködésre feltétlenül szükség van ahhoz, hogy Gyöngyös megtartsa az elmúlt évtizedben elért erős gazdasági pozícióját és vonzerejét

You may also like...

Popular Articles...