Uncategorized

Konferenciatermek igénybevételi lehetősége

Konferenciatermek

Egy jó továbbképzés vagy konferencia egyik legfontosabb eleme az előadók előadásai mellett a megfelelő képzési helyszínválasztás. Legyen az tanfolyam vagy konferencia, tréning vagy csapatépítés, a képzési helyszín hangulata meghatározza, megalapozza a résztvevők hozzáállását az előadásokhoz.

Előadása, konferenciája megtartására a KAMARAHÁZ egri és gyöngyösi irodaházánál alkalmasabb  helyet nehezen találna.

A létesítmény barátságos, emberközeli, exkluzív környezetben biztosítja a vendégek igényeinek maximális színvonalú kielégítését. Egerben a történelmi belváros kertvárosi határán modern irodaépületben, illetve Eger közlekedési csomopontjáb an kíváló parkolási lehetőséggel, továbbá Gyöngyös  belvárosában, egyik legimpozánsabb épületében lehetőség nyílik modern konferenciatermek, tárgyalók bérlésére.

Bérelhető konferenciatermünk 12, 50 , de akár 80 főt is képes kényelmesen befogadni, bármilyen rendezvényről is legyen szó.  Vezeték nélküli és szélessávú internet kapcsolattal gördülékenyen meghívhatja tartalmait az internetről, amelyet profi hangrendszerrel, projektorral és vetítővászonnal kelthet életre a közönsége előtt. Amennyiben inkább táblára írva szeretne előadni, konferenciatermünkben természetesen biztosítunk flipchartokat és tollakat is. Igény esetén kávéval, teával, forró csokival, és ízletes éttermi és catering szolgáltatással is kedveskedhet a résztvevőknek partnervállalkozásaink szolgáltatásának igénybevételével.

A résztvevők kifinomult, elegáns, de mégis közvetlen hangulatban tölthetnek el néhány órát, mivel  figyelmes személyzetünk mindent megtett a rendezvény gördülékenységének technikai előkészítése érdekében. Érdeklődjön szabad időpontjainkról és versenyképes árainkról. Árajánlatért, valamint további információért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Termeink bérbeadásánál a partneri együttműködés szerinti legszínvonalasabb szolgáltatásokat biztosítjuk  és minden esetben figyelünk a megrendelő egyéni kéréseire.

You may also like...

Popular Articles...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük