Események

Mesterségek Ünnepén! 2023.

Idén 37. alkalommal várták az érdeklődőket a Mesterségek Ünnepén! 2023. augusztus 18-20. között, az előző évekhez hasonlóan a Budai Vár Polgárváros részén került megrendezésre a Kárpát-medence legnagyobb kézműves fesztiválja, a Mesterségek Ünnepe.

A mesterek látványműhelyei és míves portékái mellett most is voltak tánc-és zenei produkciók, divatbemutató és még sok érdekesség! Az idei év díszvendége Csehország! A cseh mesterek mellett pedig több külföldi ország alkotóival is lehetett találkozni! Az Állami Ünnepség programsorozat részeként a rendezvény ingyenesen volt látogatható!

A HKIK kézműves tagozata 3 önkéntes tag vállalkozása képviseltette magát a Mesterségek Ünnepén. Örökkék // Everblue , Örökség Alkotóműhely   és Brigitta B. Horváth ötvösművész.

Vélemény:

„Brigitta B. Horvath: Köszönöm, hogy a HKIK kézműves tagozatát az Örökkék // Everblue , és az Örökség Alkotóműhellyel együtt én is képviselhettem a Mesterségek Ünnepén!

Nagyon köszönöm Krisztina Katrics -nak a sok segítséget, szervezést, a kamarának a támogatást és az Örökkék csapatának a sok kedvességet!

Felejthetetlen élmény volt számomra mindaz, ami ezalatt a három nap alatt történt, a találkozások, a sok kedves ember, akik örömmel fogadták az alkotásokat, a tapasztalt kollégák tanácsai, és az a sok kedvesség és örömteli pillanat, amivel Kriszta, Gabi, Petra és Maci körülvettek!

S hogy mi történik, amikor egy alkotást közösen hoz létre két művész?

Számomra szép példaként mutatja ezt Kriszta és Gabi, ők egy ruhát készítettek közösen és elmondhatom a járókelők gyönyörködtek benne.

Nagyon köszönöm a beszélgetéseket mindenkinek aki eljött! Sokat jelentett mindez!”

You may also like...

Popular Articles...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük