Uncategorized

Pályázati felhívás

Pályázati felhívás

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. Pályázatot hirdet a költségelven hasznosítani kívánt Hadnagy u. 6 alatti új munkáltatói szolgálati lakás és irodaegység  bérleti jogára. A  bérlemények  a Heves Megyei Kézműves Nonprofit Kft  (KAMARAHÁZ) tulajdonában  állnak  2 db különálló , kettő szobás, saját teakonyhával és vizesblokkal rendelkező, önálló fogyasztásmérésű irodaegységet, szolgálati lakást  kínálunk tartós bérletre. Az új helyiségek fűtéséhez levegő-víz hőszivattyús rendszert építettünk ki, mennyezeti fan-coil hő leadókkal,  mely nyáron hűtésre is alkalmas.  , illetve központi HMV készítés céljából a gépészeti helyiségben kondenzációs kazánt és HMV tárolót építettünk be

Az egyik egység  bruttó alapterülete  48,83 m2, míg a másik 46,9 m2 alapterületű. A  lakásegységek a központi lépcsőházon keresztül önállóan  megközelíthetőek, kaputelefonos beléptető  és kamerás megfigyelő rendszerrel. A jobb oldali két irodaegység biztonsági ajtós folyosón érhetők el.  A szobák természetes fénnyel megvilágítottak,a  déli és nyugati  oldalon elektromosan üzemeltethető zsalúziával, északon  rolós függönnyel árnyékoltak.

A lakásegységek  kulcsrakész állapotban (a helyiségek azonnal  beköltözhetőek, minden gépészeti és szerelvényezési munka, burkolás, belső ajtók, festés , konyhabútor, konyhatechnikai eszközök, – micro, villanysütő, villany főzőlap, mosogató , hűtő –  felszerelt vizes blokk, mosógép, étkező szék, asztal, CAT5  és koax kábelezés  és alap bútorozás)  várják a potenciális bérlőket, de igény szerint  a teljes működtetésre alkalmas  állapot is kivitelezhető ( teljes funkcionális  bútorozás)

A Bérlet jogra azon  vállalkozások pályázhatnak, akik a Heves Megyei Kereskedelmi és iparkamara önkéntes tagsági viszonya

  • legalább 3 éve fennáll
  • éves fizetendő tagdíja meghaladja a 100  ezer  Ft-ot
  • tagsági viszonyából eredő kötelezettségeinek rendszeresen eleget tesz.

A pályázat  maximum 3 éves (megújítható) időtartamú  bérleti  lehetőségre irányul..  A bérlő vállalkozás részére a Pályáztató biztosítja a jogot, hogy önállóan az alkalmazottak lakhatási támogatási szabályaira tekintettel  szerződhetnének a saját  alkalmazottjaikkal, mint magánszemélyekkel.  A Bérbeadó kizárólag a vállalkozással kerül kapcsolatba.

A közüzemi és üzemeltetési (  közös helyiség , lépcsőház takarítás, fenntartás, biztosítás, beléptetés stb.)  költségeken felül  a piaci árhoz  igazított bérleti díj  kerül megállapításra. A minimális határozott bérleti  időtartam  36 hónap,  a határozott időtartam alatt a bérlő részéről nem felmondható. Az első 3 év bérleti idő után a j szerződés újabb licit ajánlattal megújítható. Amennyiben a régi bérlő ajánlata a legmagasabb, úgy vele a szerződés megújul és határozatlan idejűre változik, 6 hónapos felmondási idővel. Amennyiben új bérlő ajánlata a kedvezőbb, vele a  3 éves határozott idejű szerződési időszak indul meg. Óvadék   600 000 Ft és  továbbá garancia az átvett  eszközök (teljes bútorozás figyelembevételével egységenként közel 800 ezer Ft) állagának megóvásáért. Az induló bérleti díj inflációkövető, de legalább 5%-kal   nő évente.

A bérleti díj   kezdő ajánlati  licitára: nettó 2850Ft/hó+ÁFA.   A bérlő által  kizárólagosan hasznosítható nappali+konyha, háló , fürdőszoba, WC ,  saját  fogyasztás mérését biztosító órákkal   bruttó 52  és 54 m2 –en ( 10 % -os közös területi szorzóval ) díjfizetése 3 tételből tevődik össze:

  • önállóan mért órák alapján ,de havi átalánnyal megelőlegezve fizeti a bérlő a  közüzemi szolgáltatások közül a  felhasznált hőmennyiség, levegőhűtés, áram és vízfelhasználás díját  4 % kezelési költség felszámításával
  • az előző pontban nem sorolt üzemeltetési költségek fedezetére ( közös helyiségek takarítása, épületbiztosítás, beléptető és megfigyelőrendszer, gondnoki szolgáltatás, ingatlanbiztosítás helyi adó stb.)  nettó 400 Ft/hó/m2  üzemeltetési díj kerül megállapításra.
  • a bérleti díj  induló licitára: nettó 2200 Ft/hó/m2

Pályázati határidő. 2018. június 15. A havi, nettó, négyzetméterenkénti bérleti díjra vonatkozó ajánlat tétel írásban , aláírt pdf formátumban a sandor.banfi@hkik címre történő megküldéssel lehetséges. A Pályáztató a sikeres pályázat érdekében további információkkal és helyszíni megtekintés lehetőségével  is áll rendelkezésre. (Bánfi Sándor +36 20 33 26787 www.kamarahaz.com)  A Pályáztató bérleti lehetőséget biztosító KAMARAHÁZ fenntartja a jogot, hogy a pályázati feltételeknek megfelelő pályázók közül a legmagasabb árajánlatot tevővel szerződjön., illetőleg, hogy a pályázati feltételeken a jövedelmezőség biztosítása érdekében módosítson.

You may also like...

Popular Articles...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük