Ajánlattételi felhívás!

A fejlesztés következő    csomópontja a tetőtér K-i szárnyának kialakítása. A jelentkező igények alapján itt   60m2-en  külön megközelíthető önálló blokkban  1  nagyméretű iroda, 1 tárgyaló, 1 WC, 1 teakonyha építészeti kialakításával 5 fő részére biztosítható  minőségi munkahely és a tárgyaló(előadó)  20 fő  részére biztosítja az  oktatás, előadás, tárgyalás, prezentáció lehetőségét

Az új tetőtéri blokkban a nagy nyitott terek fognak dominálni, de a rugalmasság jegyében többféle munkatér kialakítása is lehetséges lesz. A zárt irodai blokk mellett a tetőtérben fontos szerepet játszik majd  egy  közösségi  tér létrehozása is, mely  a bérlők együttműködésének különösen fontos helyszíne lehet. Lényeges követelményként kezeljük, hogy a közös munka mellett legyenek nyugodt terek is, ahol lehetőség lesz a nagyobb összpontosítást igénylő, elmélyült munkára. A környezettudatosság és dolgozói well-being szintén alapvető szempont az épület technológiai kialakítása során, itt említhetjük meg többek között a friss levegő és a természetes fény jelentőségét. Továbbra sem kötünk kompromisszumot az energiatudatosság és környezed védelem feláldozására, sőt továbbfejlesztjük a ház e téren már felmutatható erényeit.

A szerkezetkész kialakítás március végére, az új bérlő igényeinek megfelelő felület burkolatok és szerelvények beépítése április hó közepére várható.

Várjuk licitajánlatukat. Alapfeltételek:

Minimális bérleti díj 2500 Ft/m2/hó+ÁFA

Minimális üzemeltetési díj 500 Ft/m2/hó+ÁFA

Minimális rezsiátalány 500 Ft/m2/hó+ÁFA vagy óraleolvasás és megosztás alapján.

Minimális bérleti idő 3 év.

Minimális óvadék 2 hó bruttó bérleti díj.

További információk az elérhetőségeinken. Ajánlataikat 2019.augusztus 15-ig várjuk.