Uncategorized

Indul a KAMARAHÁZ 4.2. fejlesztési ütemének kivitelezése

A KAMARAHÁZ   fejlesztési-korszerűsítési munkálatainak utolsó ütemeként a tetőtér K-i szárny szerkezeti beépítésének munkái megvalósítására kiválasztásra került a generálkivitelező ( METRIX-Építő Kft) , így február 18-án megindulhat az építkezés is.

A Heves Megyei Kézműves Nonprofit Kft a HKIK anyagi támogatásának segítségével, részben saját és  hitel források igénybevételével 2016-ban kezdhette meg a Hadnagy 6. sz alatti irodaház felújítási, kivitelezési munkálatait.

A beruházás célja egy  modern, környezetkímélő és -tudatos,   hatékonyan fenntartható működtetésű irodaház létrehozása.  A ház hasznosításában megjelenő régi és  potenciális bérlőink  ma már sokkal szofisztikáltabban döntenek és keresnek a piacon megfelelő bérleményt, sokkal jobban tudják, hogy valóban mire van szükségük, hiszen számtalan tapasztalatot szereztek az elmúlt években. Világos elképzelésekkel érkeznek: hogyan képzelik el az irodájuk vagy az üzletük megjelenését, térbeli szerkezetét, egyre lényegesebb számukra a hatékony üzemeltetés és a környezettudatosság. Folyamatosan változnak is az igényeik, mi pedig a KAMARAHÁZNÁL-nál elkötelezettek vagyunk abban, hogy kiszolgáljuk az új igényeket, és korszerű, modern tereket hozzunk létre.

A fejlesztés következő    csomópontja a tetőtér K-i szárnyának kialakítása. A jelentkező igények alapján itt   60m2-en  külön megközelíthető önálló blokkban  1  nagyméretű iroda, 1 tárgyaló, 1 WC, 1 teakonyha építészeti kialakításával 5 fő részére biztosítható  minőségi munkahely és a tárgyaló(előadó)  20 fő  részére biztosítja az  oktatás, előadás, tárgyalás, prezentáció lehetőségét

Az új tetőtéri blokkban a nagy nyitott terek fognak dominálni, de a rugalmasság jegyében többféle munkatér kialakítása is lehetséges lesz. A zárt irodai blokk mellett a tetőtérben fontos szerepet játszik majd  egy  közösségi  tér létrehozása is, mely  a bérlők együttműködésének különösen fontos helyszíne lehet. Lényeges követelményként kezeljük, hogy a közös munka mellett legyenek nyugodt terek is, ahol lehetőség lesz a nagyobb összpontosítást igénylő, elmélyült munkára. A környezettudatosság és dolgozói well-being szintén alapvető szempont az épület technológiai kialakítása során, itt említhetjük meg többek között a friss levegő és a természetes fény jelentőségét. Továbbra sem kötünk kompromisszumot az energiatudatosság és környezed védelem feláldozására, sőt továbbfejlesztjük a ház e téren már felmutatható erényeit.

Büszkén valljuk, hogy az idők folyamán megtanultuk, hogyan lehet a bérlők számára szofisztikált módon előkészíteni egy ingatlanbérletet és hosszú távon is megfelelő megoldást biztosítani részükre. A szemléletünk középpontjában az áll, hogy partnerségre törekszünk a bérlőinkkel. Legfontosabb számunkra a bizalom és korrektség, hiszen a partnerünk bízik abban, hogy mi  azt a tartalmat és szolgáltatási minőséget biztosítjuk számára, amelyben megállapodtunk. Ezen túlmenően célunk, hogy az irodaházat hatékonyan üzemeltessük mind a bérlő, mind a saját érdekünkben. Következetességünk  és hatékony üzemeltetési gyakorlatunk  teszi lehetővé, hogy az ingatlanpiaci árrobbanás és közüzemi költségek kimagasló növekedése ellenére meglévő partnereink  felé  belátható ideik tudjuk a szerződésben rögzített feltételű árainkat tartani.

A kivitelezés kezdetének időpontjaként  2019. február 18.-át határoztuk meg. A befejezés 4-6 hét elmúltával várható. A kialakításra kerülő új helyszín hasznosításáról  jelenleg több  potenciális bérlővel tárgyalunk. Társaságunk  nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a projekt során mind a  jelenlegi bérlőink, mind az ügyfeleik szempontjából a kivitelezés a lehető legkevesebb kényelmetlenséggel járjon.

You may also like...

Popular Articles...