Uncategorized

Felhívás kézműves műhelyek részére

A Heves Megyei Kézműves Nonprofit Kft. keresi mindazon kézműves vállalkozásokat, akik Magyarország Észak-keleti régiójában (Heves, Nógrád, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékben) olyan kézműves műhellyel rendelkeznek, melyek nyitottak az érdeklődő közönség előtt.

A Heves Megyei Kézműves Nonprofit Kft. célja, hogy az eddig egymástól függetlenül, nyitott műhelyekben dolgozó kézműveseket közösségbe gyűjtse, összekapcsolásukkal, egy kézműves hálózatot hozzon létre. A hálózat célja a kézműves szakmák és mesterségek továbbéltetése, népszerűsítése, a kézművesség piaci helyzetének erősítése, a vásárlók, látogatók számának növelése. 

A hálózathoz való csatlakozás térítésmentes.

A nyitott műhelyek közé várjuk azokat az Észak-Magyarországi régióban tevékenykedő kézműves ajándéktárgyat, használati tárgyat, ruhaneműt, ékszert, kézműves élelmiszert előállítók jelentkezését, akik rendelkeznek olyan műhellyel, bemutatóteremmel, galériával, ahol a látogatók megtekinthetik, kipróbálhatják az alkotás folyamatát.

A jelentkezők közül a szakmai és minőségbiztosítási feltételeknek megfelelő műhelyek népszerűsítését ( pl. katalógus, honlap működtetése) és a marketing munkát a Heves Megyei Kézműves Nonprofit Kft. biztosítja.

A jelentkezés: IDE KATTINTVA

You may also like...

Popular Articles...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük