Oktatás

Ingyenes elektronikus tananyag segíti a magyar vállalkozások fejlesztését

ngyenes elektronikus tananyag segíti a magyar mikro-, kis- és középvállalatok fejlesztését. Magyarország első, ingyenesen elvégezhető komplex online képzése a digitális transzformáció és generációváltás témakörében!

A mikro-, kis és középvállalkozások fejlesztését segíti a Budapesti Értéktőzsde oktatási intézménye, Budapest Institute of Banking (BIB) tananyaga Vállalkozz okosan! elektronikus képzési modul.

Az ingyenesen online elérhető oktatással a cél, hogy minél több vállalkozás számára adjon a gyakorlatban is alkalmazható hasznos ismeretet.

A Vállalkozz okosan! elektronikus  kkv-tananyag 9 modulból áll, amelyből az első 7 vált ingyen elérhetővé a www.ekkv.hu. honlapon, regisztrációt követően. A szakaszosan is elvégezhető 7 modul 56 órás tananyagot tesz ki. 

A képzés a legfontosabb témákat öleli fel, köztük az üzleti innovációt, a digitalizációt, a generációváltást, a humánerőforrás lehetőségeket, a kommunikációt.

A 9 modulos online képzés a digitalizáció és a generációváltás által érintett minden témában átfogó tudással látja el a résztvevőket. A teljes kurzuskínálat időtartama 70 óra, amely lehetőséget biztosít a résztvevőknek, hogy a 9 különböző témakört mélyebben tanulmányozzák, és részletes példák segítségével gyakorlati ismeretekre tegyenek szert.

1. MODUL
ÜZLETI INNOVÁCIÓ

Megismertetjük, mi minősül vállalati innovációnak és kutatás-fejlesztésnek és bemutatjuk a témában érintett hazai intézményeket.

2. MODUL
HR KIHÍVÁSOK ÉS AGILIS ÁTALAKULÁS

A modul első blokkjában a küldetés és a kultúra kapcsán bemutatjuk, mekkora erő rejlik abban, ha a munkatársakat a havi béren túl összeköti egy nagy, közös hosszú távú cél, valamint, ha konstruktív értékeken alapul a mindennapi viselkedés.

3. MODUL
DIGITALIZÁCIÓ

Megismerheti, hogy milyen változásokat okoz a gyorsuló technológiai fejlődés.

4. MODUL
A KÖZVETLEN VEZETÉS ÁTADÁSA

Tanulmányozzuk, hogy mit jelent egy vállalat éléről visszavonulni, melyet nem ritkán egy élet munkájával épített fel a vezető.

5. MODUL
BELSŐ ÉS KÜLSŐ KOMMUNIKÁCIÓ

Ebből a modulból megtanulhatja, hogyan lehet a vállalatunk ügyfelei, partnerei és munkatársai felé hatékonyan eljuttatni üzeneteinket.

6. MODUL
VÁLTOZÁSMENEDZSMENT

Ebben a modulban folyamatot és módszereket ismerhet meg, hogy bármilyen változást hatékonyan tudjon menedzselni a felelős vezető és az érintettek.

7. MODUL
NEMZETKÖZI KAPCSOLATOK ÉS TERJESZKEDÉS

Megismerheti, hogy miért és hogyan érdemes üzletet kötni Magyarországon kívül.

Az oldal elérhetősge: https://ekkv.hu/

You may also like...

Popular Articles...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük